Vad ska jag göra?

Det enda du ska göra är att lägga till de kläder du använder. Du lägger till kläder antingen genom webbplatsen, https://www.figuracy.com, eller genom apparna för iOS eller Android, https://www.figuracy.com/download.

När tjänsten hittar kläder som passar dig så visas de på "Hem"-sidan i apparna och på webbplatsen. Om du vill köpa de kläder du ser och vi känner till någon butik som har kläderna så tänds en shoppingpåse upp vid plagget som leder dig till butikerna.

Feedback and Knowledge Base