Vad gör jag om jag glömmer av mitt lösenord?

Om du har angett en epostadress för ditt konto så är det möjligt att återställa ditt lösenord och sätta ett nytt.

Om ingen epostadress är angiven så kan vi överföra den publika informationen (bilder, gillar- och passar-markeringar) från ett konto till ett nytt konto. Du kommer att förlora din privata information som plaggbeskrivningar, avatarbild etc. Kontakta då support: mailto:support@figuracy.com
Vi behöver ha användarnamnet (inte visningsnamnet eftersom det inte är unikt. Ofta är dock visningsnamnet samma som användarnamnet eftersom det blir det när kontot skapas).

Feedback and Knowledge Base